© jempi trippaers

© jempi trippaers

Heivinken kant en klaar voor hun 35ste Meiconcert

De Barenzaal op C-Mine lijkt aanstaande zaterdagavond 30 mei weer bomvol te lopen ter gelegenheid van het 35ste meiconcert van het mannenkoor De Heivinken. De affiche voor dit populaire café-chantantevenement mag er dan ook wel zijn. En dat inbegrepen glaasje wijn bij het inkomticket, is natuurlijk ook niet te versmaden.

jempi trippaers

"We hebben zopas nog wat huldigingen voor ons koor achter de rug", vertelt voorzitter, ex-dirigent en medestichter Jean Muysers. "Mensen die gehuldigd werden vanwege hun mooie staat van verdienste, anderen die deelden in de pluimpjes vanwege hun voortdurende inzet voor onze koorgemeenschap. Ook dat moet gevierd worden. Maar nu richten we ons uiteraard volledig op ons 35ste meiconcert van aanstaande zaterdagavond.

Damespopkoor New Sound

De affiche van dit 35ste concert mag er ook wel zijn. "Met het mannenkoor The Red Rillsingers uit Nederland hebben we een van de bekendste koren van over de grens kunnen strikken. Zij maakten al naam in binnen- en buitenland en traden onder meer op voor het Nederlandse koningshuis. Het damespopkoor New Sound uit Noord-Limburg gaat voor onuitgegeven en spontane show en dito vuurwerk zorgen. Daarbij komen dan de Heivinken zelf, klaargestoomd door onze dirigent Eugène Colson en huispianist Hugo Martens. Samen zorgden zij voor een mix van 'golden oldies' en klaterend nieuwe songs. De aanwezigen kunnen hier echt van snoepen", benadrukt Jean.Het concert start om 20u. Reserveren kan men voor de allerlaatste tickets bij Jean Muysers op 089/35.31.59. Inkom 12 euro, één consumptie inbegrepen. CJP en 60+ 10 euro.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio