Limbolink

Inschrijven voor Limbomania en DJ-mania kan nog tot eind juni

Print
Inschrijven voor Limbomania en DJ-mania kan nog tot eind juni

Evil Invaders, de winnaars van Limbomania 2013. Foto: RL

In 2015 gaat Limbomania al voor de elfde keer op zoek naar muzikaal talent in deze provincie. Nog tot 30 juni kan je inschrijven voor dé talentenwedstrijd van deze provincie. Ook DJ-Mania gaat al voor de zesde keer op zoek naar de meest talentvolle platenruiter van Limburg.

De Evil Invaders touren momenteel Europa rond, ze staan op grote festivals en hun debuut-cd dook zelfs even de Ultratop in. Of de winnaar van Limbomania 2015 evengoed zal boeren, is nog even afwachten, maar het kan dus wel. Bands uit elk muziekgenre zijn welkom om zich in te schrijven. Zolang u maar jong genoeg bent en minimum de helft van de leden van de band in Belgisch Limburg woont. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 19 en 26 september en op zaterdag 10 en 17 oktober. De locaties worden nog bekend gemaakt. De finale vindt in ieder geval plaats op zaterdag 5 december in Muziekodroom, Hasselt. All finalisten krijgen een uitgebreide coaching. Inschrijven kan via deze link.

DJ-Mania zit ook al aan zijn zesde editie. U kan meegraaien naar de prijzenpot zoals eerder al Battery, Faisal, Meddik, Miss Polska, Mr. Critical, Jay Lee, Solina en Gewelt deden. Ook hier geldt de regel dat u jong genoeg moet zijn en een woonplaats in Limburg. Inschrijven voor DJ-Mania kan nog tot 10 juli. De voorronden vinden plaats op de vrijdagen 18 september, 25 september, 9 en 16 oktober. De finale vindt plaats op zaterdag 5 december in Muziekodroom, Hasselt. Inschrijven kan via deze link.

De zoektocht naar Limburgse stand up-komieken vindt ook al voor de derde keer plaats. De eerste winnaar Jan Linssen speelt regelmatig in het voorprogramma van grote namen als Kamagurka, Wim Helsen en Xander De Rycke. Buga, de winnaar van 2013, zit ondertussen bij een bekend boekingskantoor. De finale vindt plaats op 5 december in de Muziekodroom, Hasselt. Inschrijven kan via deze link.