© Marleen Desmet

Leerlingen OPR organiseren familiedag voor garage

De leerlingen van 5 & 6 OPR van het Instituut Agnetendal in Peer organiseerden een familiedag voor de Opelgarage Berckmans in Leopoldsburg. Ze deden dit als zelfredzaamheidproject. Met een gezonde dosis teamspirit werd het een succesvolle en prachtige dag, die veel voorbereiding had gevraagd.

Marleen Desmet

Onder een stralende lentezon werd het terrein op zondag 10 mei omgetoverd in fifties-stijl. En omdat het moederdag was, werden de mama's letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Ook het plezier van de kinderen kon niet op. Ze beleefden de tijd van hun leven op de nostalgische carrousel en speelden naar hartenlust oude spelletjes. In de knutselhoek konden ze speciaal voor hun mama een leuke bloem in elkaar steken. Alle gasten konden bovendien genieten van overheerlijke hamburgers en smoutebollen. Ook werd er door de leerlingen een frisse punch aangeboden die vooral door de allerkleinsten gesmaakt werd.

De leerlingen hadden ook een fotohoek voorzien in de stijl van een fifties woonkamer want van zo’n mooie dag wil iedereen natuurlijk een mooie herinnering. En met het kapsel dat gecreëerd werd in een door de leerlingen zelf ingericht kapsalon stonden alle dames nog stralender op de foto. De leerlingen vonden het leuk om de theorie uit het klaslokaal te koppelen aan de praktijk. Graag willen ze nog Nicky Roosen en Lien Winters, kapster en hostess van dienst, bedanken voor hun aandeel in deze meer dan geslaagde dag.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio