© Facebook

Bol.com lost voorraadprobleem ontroerend op

De Nederlandse Marion Keijser (28) uit het Gelderse Terborg bestelde onlangs bij Bol.com een babyfoon, waarbij ze ook een nachtlampje van een koe zou krijgen. De voorraad koeienlampen bleek echter op te zijn, maar de webwinkel zorgt wel voor een andere leuke verrassing.

DoJe

Toen het pakketje van de aanstaande moeder thuis arriveerde zat er een briefje bij. Daarin stond uitgelegd waarom er geen koeienlampje bij zat. ‘Helaas moeten we je vertellen dat iemand het hek van de wei open heeft gelaten. Nu zijn alle ondeugende koetjes ontsnapt. Erg vervelend natuurlijk, vooral omdat je juist deze bestelde,’ staat in de brief van Bol.com te lezen.

De webwinkel biedt wel een oplossing voor het probleem. ‘Op zoek naar de ontsnapte koeien zagen we een roedel schattige hondjes. Trouwe, lieve beestjes, die zeker niet weglopen. Daarom hebben we besloten een hondje bij je bestelling te doen in plaats van een koetje.’ Marion had zelf nog meer geluk, want ze kreeg niet een, maar twee nachtlampjes bij het pakketje. ‘Zodat je hondje nooit alleen is’, zo is te lezen in de brief.

Marion was aangenaam verrast door de brief en is ook blij met de andere nachtlampjes. ‘Bol.com, het is jullie vergeven. Zal onze baby vast niet minder om slapen’, schreef ze bij de foto die ze op Facebook plaatste. Online komen veel positieve reacties op de creatieve oplossing van het bedrijf. ‘Diegene die dit briefje geschreven heeft is een keeper!’ en ‘Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen’ staat er onder andere onder de foto op Facebook te lezen.