Lichaam van vrouw gevonden op speelplaats van school in Marcinelle

Op de speelplaats van de gemeenteschool in Marcinelle is dinsdagochtend het lichaam ontdekt van een jonge vrouw. Dat meldt de lokale politie. Ze zou gevallen zijn van een terras van het appartementsgebouw naast de school, waar ze woonde. De kinderen van de school worden opgevangen in een school in de buurt.

gjs

Een personeelslid ontdekte het bebloede lichaam rond 6 uur. De ordediensten zijn ter plaatse gekomen en hebben samen met de schepen van Onderwijs van de stad beslist om de kinderen niet toe te laten in de school. Ze worden ondergebracht in een school in de buurt.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek zou het slachtoffer van meer dan 10 meter hoogte gevallen zijn, van een platform met terrassen op het appartementsgebouw dat naast de school gelegen is. Een wetsdokter werd naar de plaats van het ongeval gestuurd om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het is het meest waarschijnlijk dat het om een ongeval of zelfdoding gaat, maar er wordt geen enkel spoor uitgesloten. Het onderzoek is overgedragen aan de federale gerechtelijke politie van Charleroi.