© Photo News

‘Geen nieuwe toenadering tussen Sven Nys en Isabelle’

Na een huwelijk van twaalf jaar kozen Sven Nys (38) en Isabelle Nijs (33) ervoor om op een serene manier uit elkaar te gaan nadat zij een andere man had leren kennen. Onlangs werden de twee echter samen gespot op Mallorca waardoor de geruchten ontstonden ze terug samen waren. ‘Een nieuwe toenadering tussen Sven en Isabelle? Daar is niks van aan’, klinkt het nu in Dag Allemaal.

nadb

Samen met zijn ex-vrouw koos Sven Nys ervoor om op een rustige manier voor een echtscheiding te kiezen. Voor hun zoon Thibau (12) zetten ze hun eigenbelang opzij, staat te lezen in Dag Allemaal.

Mallorca

Tijdens een scheiding gaat de verdeling van bezittingen vaak gepaard met ruzies, maar niet bij Sven en Isabelle. Zij regelden alles op een rustige manier: Sven houdt de villa in Baal, Isabelle krijgt het appartement op Mallorca.

En het was net daar dat Sven en Isabelle opnieuw samen gezien waren. Dat leidde al snel tot geruchten dat ze weer een koppel zouden zijn. ‘Ik geef al een jaar nergens commentaar op, dus ook niet hierop’, zei Isabelle daarover in Dag Allemaal. Het management van Sven Nys gaf echter een duidelijker antwoord: ‘Een toenadering tussen Sven en Isabelle? Daar is echt totaal niks van aan.’

‘Sommigen dachten dat Sven en Isabelle samen op vakantie waren’, vertelt Svens entourage in Dag Allemaal. ‘Dat klopt dus niet. Ze waren tijdens de paasvakantie allebei op Mallorca, ja. Maar niet voor een gezellige gezinsreünie, wel voor een serene afspraak.’