© Photonews

Lesley-Ann Poppe ziet Dimitri Bontinck niet zitten

Nadat bekend raakte dat Lesley-Ann Poppe via Story op zoek gaat naar een man, was Dimitri Bontinck er als de kippen bij om zich kandidaat te stellen. Op Q Music wist Poppe echter te vertellen dat ze er niet meteen hetzelfde over denkt.

flb

Dimitri Bontinck had eerst zijn oog op Phaedra Hoste laten vallen, maar nu Lesley-Ann Poppe haar ideale man zoekt, zag hij zijn kans schoon: in een ingezonden filmpje vertelt hij waarom hij de blondine graag beter wil leren kennen. Hoewel de twee volgens Bontinck al memorabele ontmoetingen beleefden in de Antwerpse Stadsfeestzaal, ziet Lesley-Ann Dimitri net iets minder zitten.

Op Q Music stelden Ornelis en Vancoillie Lesley-Ann de vraag of ze Dimitri in overweging zou nemen, maar ze had toch serieuze bedenkingen bij zijn charmeoffensief. 'Het is wel grappig. Ik weet niet eens of ik dat wel serieus moet nemen. Die kan dat toch niet menen?', zei de blondine. Maar zelf wil Poppe hem toch niet persoonlijk afwijzen, dat laat ze liever over aan Ornelis en Vancoillie.

De radiopresentatoren bellen erna Bontinck zelf op en hij bevestigt wel degelijk een boontje te hebben voor Lesley-Ann. Zij maken het hem dan ook meteen duidelijk dat zij daar toch enigszins anders over denkt en raden hem af aan de Story-zoektocht deel te nemen.