© Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

Met Belgerinkel naar de Winkel

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat is dit jaar elke dag winnen! Doe met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in Alken en maak elke dag kans op mooie prijzen.

Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

Wie nog tot zaterdag 30 mei in Alken bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt een belgerinkelsticker met een unieke code. Registreer deze code op www.belgerinkel.be en maak kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen.

Heeft u tijdens de campagneperiode niet gewonnen? Niet getreurd, u maakt dan nog altijd kans op de unieke Achielle retro-fiets, exclusief voorbehouden voor deelnemers in Alken.

Heeft u geen computer of internet? Geen probleem! Plak de stickers op een spaarkaart en deponeer ze in een spaardoos. Deze dozen vindt u in het gemeentehuis en in de Openbare Bibliotheek.Hou de deuren van de Alkense handelszaken goed in de gaten. Hangt er een Belgerinkel-affiche en bent u te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om uw Belgerinkel-lotje te vragen.

Info: Elisabeth Appeltans, ambtenaar lokale economie, tel. 011-59.99.53, elisabeth.appeltans@alken.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio