© Willy THIJS

Femma Hoeselt herdenkt WO I

Femma Hoeselt reist tijdens het weekend van 20-21 juni naar de Westhoek om de herinnering aan de Groote Oorlog levendig te houden.

Willy THIJS

Dit is een vervolg van de uitstap in 2013 naar Poperinge, Passendaele en Ieper.Dit jaar richt de organisatie zich toe op het gebied achter het front: Diksmuide, Nieuwpoort en Veurne.Op zaterdag 20 juni is er een geleid bezoek aan de Ijzertoren en de Dodengang. In Vladslo laten de deelnemers zich imponeren door het beeld van Kate Kolwitch op het Duits Kerkhof.In Westvleteren is een proeverij voorzien van het fameuze Patersbier en in Lo-Reninghe staan de lekkere koekjes van Jules De Strooper te wachten. Na het fabrieksbezoek is er avondmaal en overnachting in De Oude Abdij.

Op zondag leidt de gids de deelnemers naar het nagelnieuwe en imposante Westfront in Nieuwpoort. En na een vrije stads- of strandwaandeling zullen de Femma-leden genieten van een verrassende stadswandeling. Er is uiteraard voldoende vrije tijd om zelf op verkenning te gaan.

Er zijn momenteel nog enkele plaatsen beschikbaar. De kostprijs voor reis, verblijf, avondeten en proeverijen bedraagt 160 euro.

Voor nadere inlichtingen kan je terecht bij Renilda Schreurs. Tel 089/514554of mail renilda@thijs-schreurs.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio