© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

© André Caubergs

KVG trekt drie dagen naar Londen

8 rolstoelers, 3 rollators, enkele mensen met een andere beperkingen, nog een aantal valide personen en een goede chauffeur en een prima reisgids trokken drie dagen naar Londen.

André Caubergs

Maandagmorgen of was het nog nacht vanaf 4u15 kwamen de 24 deelnemers aan, de bus stopte en men kon beginnen inladen. Geen sinecure, slechts 24 deelnemers maar neem ook nog eens 1 electrische ,2 scootmobiels, 5 gewone rolstelen, een reserve rolstoel, 3 rollators en een tillift mee. Onze buschauffeur Gunther reed eerst naar Calais. Daar namen we de trein naar Folkestone.

Met Annique aan de micro kreeg je tijdens de rit naar Londen de nodige informatie. In Londen zijn gelukkig alle stoepen aangelegd zowel voor rolstoel ed. maar ook voor blinden en slechtzienden. We trokken naar de Jubilee Bridge waar we een mooi zicht hadden op de Big Ben en Houses of Parlement, daarna rustig verder langs de National Galery en via Leicester Square, China Town en Piccadilly Circus naar Waterloo Place.

Dag 2 begon met een heerlijk ontbijt en om 9 u zat iedereen al op de bus voor een rit naar het St. James’s Park voor een wandeling. De aanduiding van de Princes Diana wandeling kon je niet missen. De reisgids had een permissie gekregen om over de Koninklijke laan tot aan Buckinham Palace te mogen rijden. Dat scheelde toch al bij al een 4km wandelen.

Op onze derde en laatste dag in Londen konden we nog de Tower, Tower Bridge, City Hall, HMS Belfast, The Gherkin, The Sharf, The Walkie Talkie en nog zoveel anders bewonderen. En dan was het al snel tijd om weer naar Folkestone te rijden en de trein naar Calais te nemen.

Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio