Dimitri Bontinck wil de man van Lesley-Ann Poppe worden

Eerst had hij zijn oog op Phaedra Hoste laten vallen, maar nu Lesley-Ann Poppe via Story haar ideale man zoekt, zag Dimitri Bontinck zijn kans schoon: in een ingezonden filmpje vertelt hij waarom hij de blondine graag beter wil leren kennen.

tib

'Hey leuke meid, we zijn elkaar al een paar keer tegengekomen in de Stadsfeestzaal, long time ago, maar dat was een vruchtbare en leuke ontmoeting, om nooit te vergeten', begint Dimitri zijn filmpje. 'Nu je op zoek bent naar de ideale man, stel ik mij kandidaat. Ik heb een tijd geleden mijn oog laten vallen op Phaedra Hoste. Maar dat was zoals een brokkenpiloot, het liep niet van een leien dakje'.

Waarom Dimitri zichzelf de ideale man voor haar vindt? 'Ik ben geen voetballer, sweetie, maar ik ben wel heel sportief. Ik ben diepzeeduiker, dus we kunnen samen eens naar de visjes en de koralen gaan kijken. Wij zijn ook allebei wereldsterren, en we zijn allebei gescheiden, dus we hebben toch wat gemeenschappelijk. Voor mij is er maar één taal en dat is de taal van de liefde'.

Ook in de professionele activiteiten van Lesley-Ann wil Dimitri er zijn voor haar: 'Met mijn ervaring wil ik proberen met je cosmeticalijn het Midden-Oosten te veroveren. Ik heb altijd een boontje gehad voor de glitter en glamour'.

Bekijk hier de inzending van Dimitri Bontinck

Wie ook de man van Lesley Ann Poppe wil worden, kan zich hier inschrijven.

Niet te missen