© Peter Stulens

Iedereen brengt eten mee voor gezamenlijke brunch op Kasteeldomein Nieuwenhoven

Op zaterdag 16 mei om 11 uur organiseren we op Kasteeldomein Nieuwenhoven i.s.m. Samenhuizen vzw een potluck brunch samentafel. Iedereen brengt iets mee om te delen en samen te eten (eigen klaargemaakt gerechtje, picknick, of …).

Peter Stulens

Zo kan je op een gezellige manier kennismaken met de huidige bewoners. Om 12 uur is er dan een rondleiding op het kasteeldomein met uitleg over wonen en leven op het kasteel. Mensen die niet meedoen met de lunch kunnen ook om 12 uur aansluiten enkel voor de rondleiding.

Kasteel Nieuwenhoven is recent vergund voor verbouwing van het kasteel en de omliggende gebouwen naar 16 woonunits, een gastenverblijf, cafè/restaurant, winkeltje, ruimte voor exposities, vergaderingen, permacultuurtuin en dierenweide. Er zijn verschillende mogelijkheden tot samen wonen: kopen/huren/aparte woningen/gedeelde woningen. In de kasteelhoeve komt een collectieve woning met 5 appartementen.Kom kennismaken met deze heerlijke plek om te wonen!Meer info op www.kasteelnieuwenhoven.be en www.samenhuizen.be Inschrijven via 011/68.64.10 of via peter@kasteelnieuwenhoven.be Adres: Kasteel Nieuwenhoven, Engelbamp 55-57, 3800 Sint-Truiden


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio