Limbolink

© Ride

Pukkelpop lost nieuwe namen

Op maandag 11 mei loste de organisatie van Pukkelpop weer enkele klinkende namen. De affiche van het grootste alternatieve festival van ons land begint stilaan vorm te krijgen. Dat de affiche nog niet compleet is, hield de festivalgangers niet tegen. Zo kwamen we onlangs al te weten dat de tickets voor donderdag 20 augustus al helemaal uitverkocht zijn.

malbrechts

Via de grote aftelklok die op het terrein staat kan je de nieuwe namen gewoon aflezen. Je kan snel je fiets op en naar Kiewit rijden, maar wij maken het je makkelijk en maken hier gewoon even een oplijsting van de nieuwe namen die je op 20, 21 en 22 augustus op de weide van Pukkelop mag verwachten.

Gengahr, Natalie Prass, N’to, Shameboy en De Sluwe Vos Live (Kontra Album Show) sluiten aan bij de uitverkochte affiche van donderdag 20 augustus. Op vrijdag 21 augustus verwelkomen we De Jeugd Van Tegenwoordig, Twenty One Pilots, Ganz en Trixie Whitley. Whitley werd eerder al aangekondigd maar ruilt zaterdag in voor vrijdag. Niemand minder dan Odd Future­ frontman Tyler The Creator dropt zijn kersverse cherry bomb op de wei op zaterdag 22 augustus, vergezeld van Tiga Live, Raving George, Benjamin Booker en de legendarische shoegaze-helden van Ride.

Helaas heeft de eerder aangekondigde Mark Ronson onvoorziene media-verplichtingen in de Verenigde Staten en moet hij zijn dj-set in Kiewit afzeggen. Ook Kele zal dit jaar niet te zien zijn op het festival. Beiden zouden vrijdag 21 augustus op Pukkelpop spelen.

Voor meer informatie kan je uiteraard terecht op de website van Pukkelpop