Limbolink

© HBvL

Putrock trapt straks af: bekijk hier al enkele toppers

Het oergezellige Putrock, in de schaduw van de mijn van Beringen, trapt op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei het Limburgse festivalseizoen op gang met fikse dancebeats. De Putrockers hebben dit jaar een hele mooie affiche samengesteld met ondermeer The Van Jets, De Mens, Steak Number Eight, Jebroer, Kamagurka en de Nederlandse sensatie Jett Rebel. Putrock brengt opnieuw een mix van leuke rockbands, dj's en stand up comedians. Bekijk hier beneden enkele toppers van de affiche.

JD

The Van Jets

Born and raised Oostendenaars en voormalig Rock Rally-winnaar die al jaren een gevestigde waarde zijn binnen de Belgische muziekscene. Hun nieuwe album "Welcome to Strange Paradise" ligt nu bij de platenboer en de eerste single "Two Tides of Ice" scheert al enkele weken hoge toppen in de alternatieve hitlijsten.

Raving George

De jeune première van de Belgische techno- en housescene is recentelijk gestart met haar eigen producties. Haar eerste wapenfeit "You're Mine" is al meteen een vette collab met de heren van Oscar & The Wolf.

Jett Rebel

Jett Rebel is al een heuse superster in Nederland. Getuige hiervan zijn uitverkochte optredens in quasi elke concertzaal in het land van de tulpen en de kaasbollen. Tijd om de rebellenvlag in de Belgische klei te planten.

AKS

Wie AKS zegt, zegt PARTY TIME!! Een uitmuntende livereputatie die hun met dubstep doorspekte sound dubbel en dik in de verf zet. Zij trekken de stekker uit de Mijnstage. Going out with a bang zoals we zeggen!!

Tout Va Bien

Het is al een tijdje geleden dat Tout Va Bien één van de laureaten van De Nieuwe Lichting werd. Het wachten is beloond want de band rond Jan Wouter Van Gestel heeft met "Kepler Star" een pracht van een debuutalbum afgeleverd! Zij sluiten op intieme wijze het Club-podium af.

Info en Tickets vindt u via deze link.