© Annemie Claesen

New Race Festival op Circuit Zolder

De glorieuze dagen van de Belcar eind jaren 90 zijn terug. In de vorm van de Belcar Trophy. Er is al veel gezegd en geschreven over de revival van de Belcar in 2015. Spektakel verzekerd, dankzij de mix van Proto’s, GT’s en Toerismewagens.

Annemie Claesen

De Nederlanders halen alles uit de kast om tegengas te geven, want de drie meest spannende divisies van de Supercar Challenge zijn ook naar Circuit Zolder afgezakt. Zowel de GT-kanonnen, de Supersports als de Superlights komen zich hier een eerste keer met elkaar meten. In het weekend van 20 en 21 juni - tijdens de ‘Syntix Superprix powered by Pirelli’ - komen ze nog eens terug, maar gegarandeerd worden nu al de eerste tikken uitgedeeld.

Ook de wat oudere van dagen - we hebben het over de bolides – zijn weer van de partij tijdens het New Race Festival. De jongens van de Belgian Historic & Youngtimer Cup halen hun vintage materiaal voor het eerst van stal en tonen ons tot welke grootse dingen de racewagens van toen in staat waren, … toen wij nog klein waren.

Van een snelle start gesproken!

Tickets* en info: www.circuit-zolder.beVVK weekend ticket € 15,00 (tot 08.05.2015 23u59)Kassa :zaterdag € 10,00zondag € 15,00weekend € 20,00

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio