Limbolink

© gracias a la vida

Affiche 9de editie Gracias a La Vida bekendgemaakt

Voor de negende jaar op rij vindt op zaterdag 4 juli vanaf 13 uur het benefietfestival Gracias a La Vida plaats in het Lommelse Burgemeesterpark. Onder meer de koning van de Reggae Anthony B en Merdan Taplak treden er op.

DoJe

Ook de heren van Le Peuple De L’Herbe zijn op 4 juli van de partij. De heren gaan ervoor en halen steevast halsbrekende toeren uit on stage. In één vloeiende beweging gaan ze van reggae naar rock, van hiphop naar jazz, naar electro, jungle, turntablism én weer terug. En dat in één nummer.

Merdan Taplak treedt op Gracias a La Vida ook samen zijn met Live-band op. Hij brengt op er een stevige mix van balkan en electro. DJ TLP stond begin mei nog op een uitverkocht Tomorrowland Brasil en zal ook zaterdag 4 juni het beste van zichzelf geven op de Lommelse festivalweide. Liefhebbers folk en blues kunnen ook genieten van hun favoriete muziek. Het is lokaal talent New Rising Sun die hiervoor zorgt. Voor de fans van dancehall heeft het festival gezorgd voor West-Vlaamse band Cromanty Sound. Daarnaast zullen Debunked, MoodCollector, Bubba en DJ Baobab 4 juni ook van de partij zijn in Lommel.

Tickets voor het festival kosten 10 euro in voorverkoop en zijn via hun website, facebookpagina en de VVK-punten te verkrijgen.