Limbolink

© SvDi

Affiche Fruit Stage Genk on Stage is compleet

Genk on Stage heeft het volledige programma van de Fruit Stage bekendgemaakt. Ook dit jaar treden staat de stage opnieuw garant voor vaste waarden en sfeer muziek. Café Flamand, De Mens en Les Truttes sluiten de drie festivaldagen op de Fruit Stage af.

DoJe

Vrijdag

Het is Genkenaar Yass die dit jaar met zijn band Grand Hammond de Fruit Stage opent. Daarna is het tijd voor Level Six, met frontman Jo Hens. Samen met zijn band brengt ‘Niko uit Thuis’ met onder meer Laura Tesoro, een breed repertoire van dance hits en klassiekers. Peter Vandeveire, Miguel Wiels en Niels Destadsbader sluiten samen met een special guest de avond af.

Zaterdag

Zaterdag is het de beurt aan De Fanfaar, evenwel zonder Urbanus zelf. Later die dag ruimt de band plaats voor de Genkse Rockband Daktari. ’s Avonds is het dan tijd voor een grote portie Nederlandstalige poprock, disco en technoballades. Na Daktari is het aan de band De Post met als frontman Koen De Graeve, gevolgd door de Genkse band De Geest. De rockgroep De Mens sluit de avond, na een concertpauze van twee jaar, af.

Zondag

Zoals ieder jaar start de Fruit Stage op zondag met concerten van enkele muzikanten van de Academie Muziek Woord en Dans. ’s Avonds zorgt de feestband The Skadillacs voor de nodige ambiance. Als dan ook nog de Nederlandse popsensatie Nielson met ‘Sexy als ik dans’ op het podium verschijnt staat vast niemand nog stil. De avond en het festival worden afgesloten door Les Truttes, die een creatieve mix van muziek en spektakel zullen brengen.

Genk on Stage vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 juni.