© Archief

Expo over Paul Smith wegens succes verlengd

De Britse modeontwerper Paul Smith was gisteren even op bezoek in het Modemuseum. Twee uur lang stonden mensen aan te schuiven om een glimp van de man op te vangen. De Expo rond de modegoeroe, ‘Hallo, mijn naam is Paul Smith’, is wegens groot succes verlengd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

DoJe

De tentoonstelling zou wel eens de drukst bezochte ooit kunnen worden in het Modemuseum. ‘Er kwamen de afgelopen drie maanden al 24.000 bezoekers over de vloer’, zegt museumdirecteur Kenneth Ramaekers aan Het Laatste Nieuws. Volgens Ramaekers zijn dat de beste bezoekcijfers in hun 25-jarig bestaan. ‘Vanwege het grote succes hebben we de expo nog verlengd tot half augustus. We dromen ervan om een tegen dan 40.000 bezoekers over de vloer te hebben gehad, wat een mijlpaal in onze geschiedenis zou betekenen’, aldus Ramaekers.

De modeontwerper kwam gisteren even langs in het Modemuseum en dat veroorzaakte een kleine stormloop. Twee uur lang stonden fans voor het museum aan te schuiven om een handtekening of foto te bemachtigen. Smith zelf bleef bijzonder kalm onder alle aandacht en was erg blij met de vele positieve reacties die hij op zijn tentoonstelling en zijn werk kreeg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio