© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Achter de schermen bij Grafityp in Houthalen

Op donderdag 7 mei brachten 30 ondernemers uit Houthalen-Helchteren een exclusief bezoek aan Grafityp SelfAdhesive Products NV gevestigd in Houthalen.

Eric Bervoets

Ze zijn fabrikant en verdeler van zelfklevende beletteringsfilms, digitale print media, laminaten en automotive & deco films. Grafityp kan met enige trots terugkijken op meer dan 65 jaar van uitzonderlijke service aan de sign-industrie. Na een warme verwelkoming door Ceo Herman Bosman bracht de delegatie van ondernemers een bezoek aan de 40 000 m² moderne productiefaciliteiten (waaronder 3 coatinglijnen, een gietstraat en een cast-extruder). Het bedrijf gevestigd op een terrein van 65 000 m² laat hun ook toe om naar perfectie te streven.Na het bezoek aan de productiefaciliteiten werd er nog een korte voorstelling gegeven van enkele van hun producten.

“Ik werk al lang met de producten van Grafityp, maar dat dit bedrijf toch zo groot is en gewoon in onze achtertuin ligt doet me versteld staan”, vertelde Mark Lysak van Unique Artstudio.Ook voorzitter Raf Jansen van Luco Alarm was onder de indruk. “Een dergelijk bedrijf van wereldformaat moeten we koesteren in onze gemeente. De opzet was niet enkel een bedrijfsbezoek maar echt kijken en leren hoe ondernemen ook kan!”.Na de rondleiding werden de gasten getrakteerd op een uitgebreide receptie aangeboden door Herman Bosman CEO van Grafityp.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio