Vrouw sleept alle homo’s ter wereld voor de rechter

Sylvia Ann Driskell, een Amerikaanse vrouw uit de staat Nebraska heeft eind april een merkwaardige rechtszaak aangespannen. Ze klaagt namelijk alle homo’s ter wereld aan omdat ze volgens haar ‘religieuze en morele weten’ zouden schenden.

skn

De 66-jarige vrouw schreef voor deze absurde rechtszaak zeven pagina’s vol met religieuze redenen die moeten aantonen dat alle homoseksuelen zondaars zijn. Driskell vraagt nu aan de rechter van de lokale rechtbank om finaal te oordelen of homoseksualiteit al dan niet een zonde is.

‘Waarom verbergen ze zich anders in een kast?’

De vrouw profileert zich als een soort ‘ambassadeur’ van God en Jezus. Voor haar is de zaak zo klaar als een klontje. De zeven handgeschreven pagina’s die de vrouw indiende, staan bol van citaten uit de Bijbel. Volgens haar staat er in de Bijbel letterlijk dat alle homo’s zondaars zijn. ‘Homo’s beseffen dat zelf ook. Waarom zouden ze zich anders in een kast verbergen’, schrijft Driskell.

‘Ik had nooit gedacht dat ik op 66-jarige leeftijd nog de dag zou meemaken dat ons land en de staat Nebraska zich zouden neerleggen bij het obsceen gedrag van homoseksuelen’, eindigt Driskell haar brief.

In de Verenigde Staten wordt er vooral gelachen met de klacht van Driskell.