© Photonews

Lichaam van 'papa' is nieuwste internethype

Vergeet de gespierde mannen met wasbordjes, de 'papa's' zijn tegenwoordig een stuk meer in trek in Amerika. Hun fysieke kenmerken: gespierd maar niet te en liefst ook wat haar op de borst in plaats van een gladde bast. Het soort man dat in het weekend graag veel biertjes drinkt, acht stukken pizza eet en al eens een beurt in de fitness overslaat.

flb

De bal ging aan het rollen nadat de 19-jarige Amerikaanse studente Mackenzie Pearson een ode aan 'The Dad Bod' schreef op de website van haar universiteit. Daarmee breekt ze een lans voor dat type man, ook al omdat vrouwen er eveneens wel bij varen. 'Waarom zou je willen dat je vriendje het perfecte lichaam heeft? Je hebt als vrouw al genoeg complexen zonder dat een perfecte man je nog meer zou intimideren', klinkt het. Daarnaast zijn ze volgens Pearson een stuk beter om mee te knuffelen, vinden ze het niet erg om eens een dag geen gezonde maaltijd te eten of op shakes te overleven en heb je nu al een realitisch beeld van hoe ze er later gaan uitzien.

Enkele bekende voorbeelden van de 'papa' zijn Leonardo DiCaprio, Simon Cowell en Chris Pratt voor hij helemaal fit werd.

En natuurlijk kon een Instagramaccount niet ontbreken: CollegeDadBods.

 

"I may not have the biggest.. But she loves my A cups." #ManTitties #TheyComeWithTheDadBod #DadBod thanks for the share @acoleslaw1

Een foto die is geplaatst door CollegeDadBods™ (@collegedadbods) op

 

"Why these Dad Bods look like they bout to drop the most fire album of 2015" thanks for the share @leesreb

Een foto die is geplaatst door CollegeDadBods™ (@collegedadbods) op

 

"Greater love hath no man than this: That a man share a beer with his Dad Bod friends." - John Belushi 15:13 #DadBodsStickTogether #Literally

Een foto die is geplaatst door CollegeDadBods™ (@collegedadbods) op

Niet te missen