© Natalie Bruninx

© Natalie Bruninx

© Natalie Bruninx

Tweede editie Lummen Village groot succes!

Op vrijdag 1 mei 2015 konden alle Lummenaren voor de tweede keer op rij gratis naar de Jumping Lummen op de terreinen van de familie Postelmans. Bijna 3.000 inwoners zijn ingegaan op de uitnodiging van het gemeentebestuur van Lummen. Alle aanwezigen konden genieten van een hapje of drankje of het 7 PK bier van de Winning. Voor de allerkleinsten was er in Lummen Village een uitgebreid kinderprogramma opgezet met een reuzegroot springkasteel, een speeltruck en ponyrijden.

Natalie Bruninx

Nieuw dit jaar was dat de eerste 300 inwoners die verkleed in de Belgische driekleur kwamen een verrassingspakket met enkele producten en kortingsbonnen van lokale handelaars ontvingen.

Tussendoor werd er in samenwerking met de Winning voor een vliegend tapijt gezorgd: enkele trekpaarden trokken op die manier een aantal kinderen vooruit.

Tijdens de Furusiyya FEI Nations Cup of Belgium zat de tribune afgeladen vol om te supporteren voor het Belgische team. België eindigde uiteindelijk op een verdienstelijk gedeelde tweede plaats.

Omstreeks 19.30 uur was het de beurt aan de ruiters voor de Beker van Lummen. Al enkele jaren een traditie waarbij uitsluitend Lummense combinaties ruiter en paard aan bod komen. Dit jaar waagden meer dan 40 deelnemers hun kans. De overwinning ging naar Francis Das met Amber van Generhese.

Burgemeester Luc Wouters, schepen van sport Wim Vangeel, Johan Quintens en Jos Wauters van de sportraad overhandigden de trofeeën.

Alle aanwezigen waren enthousiast en keerden tevreden huiswaarts.

Uitslag Beker van Lummen:

1) Francis Das2) Wesley Carmans3) Joke Dupae4) Sabine Ulenaers5) Dorien Christiaens6) Jan Michiels7) Inge Schepers8) Julie Vanschoonbeek9) Michiel Desmet10) Machteld Valkenborgs

De sfeerfoto's kan je bekijken op de website www.lummen.be en op onze facebookpagina.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio