© Frans Loos

© Frans Loos

© Frans Loos

© Frans Loos

© Frans Loos

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Warme kickoff van Levensloop Genk

Op maandag 27 april werd in zaal De Ontdekking aan de stedelijke bibliotheek van stad Genk het startschot gegeven voor Levensloop Genk van de Stichting tegen Kanker. De organisatie kon reken op een grote opkomst voor de kickoff. Het evenement zelf vindt plaats op 17 en 18 oktober, op de piste van TI Sint Lodewijk, en kan rekenen op de steun van de stad Genk.

Frans Loos

Het voorwoord werd gegeven door schepen Geert Swartenbroekx, de schepen bevoegd met het Levensloop-dossier. Ook burgemeester Wim Dries was aanwezig.

Het organisatiecomité van Levensloop Genk zorgde voor een boeiende avond. Aan de hand van powerpointpresentaties en sterke getuigenissen van vechters werd uitgelegd wat het evenement juist inhoudt.Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait allemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. De gemeenschap van een stad of gemeente komt 24 uur samen om:- mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten in de bloemetjes te zetten en hen te vieren.- mensen die aan kanker overleden zijn te herinneren.- als gemeenschap op te staan en de strijd op te nemen tegen kanker.

Als 'peter' voor dit evenement kan het organisatiecomité rekenen op conceptueel kunstenaar Koen Vanmechelen, hij gaf op de kickoff een inspirerende speech. Als 'meter' kregen ze een positief antwoord van Stephanie De Buysser, echtgenote van Thomas Buffel.

De kickoff werd afgesloten door de groep A-Koestiek die speciaal voor het evenement een hoopgevend lied, geschreven door Luk Bekaert, ten gehore brachten.

Op de receptie na de kickoff werd er nog druk nagepraat over het komende evenement en konden de mensen met al hun vragen terecht bij de mensen van het organisatiecomité.

Voor meer info over het deelnemen als team, vechter, vrijwilliger, sponsor..info.levensloopgenk@gmail.com of www.levensloop.be/relays/genk-2015

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio