Europees Kampioenschap G-karate strijkt neer in Lommel

Print
Europees Kampioenschap G-karate strijkt neer in Lommel

Foto: robin paesen

Lommel - Op drie mei verwelkomt G-karate Vlaanderen in samenwerking met 13 studenten communicatiemanagement van de Hogeschool PXL 110 G-karatekas uit Europa voor het allereerste Europees Kampioenschap G-karate.

G-karate
Het doel van G-Karate is om de integratie van mensen met een speciale behoefte te bevorderen d.m.v. de grondbeginselen van karate. Deze unieke sport biedt hen de kansen om hun zelfrespect en zelfvertrouwen op te bouwen door de wereld te verbazen met hun capaciteiten en sterke punten. Ze dragen hun motto “ I CAN DO IT” dan ook diep mee in het hart. G-karate schept een sterke band tussen de G-karateka’s, hun trainers, de vrijwilligers en buddies. Dit is een unieke sport waarbij de veiligheid van alle deelnemers gegarandeerd is.

Hogeschool PXL
Voor de praktische organisatie van het evenement doet G-karate Vlaanderen beroep op 13 studenten van de richting communicatiemanagement van de Hogeschool PXL. Zij organiseren dit evenement binnen het kader van hun opleiding.
"Het is een unieke ervaring om een evenement met een internationaal karakter te kunnen organiseren", aldus Robin Paesen, student.

Wil je meer te weten komen over G-karate? Kijk dan zeker naar de video op youtube ( EC I-karate) of neem eens een kijkje op onze facebookpagina.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio