© DiRo

Fietsster overleden na botsing tegen autoportier

De 73-jarige Victorine Ketelslegers uit Overrepen (Tongeren) is woensdag in het Hasseltse Jessaziekenhuis overleden. Ze kwam op 3 maart zwaar ten val nadat ze op de Sint-Truidersteenweg met haar elektrische fiets tegen een opengezwaaid autoportier botste.

DiRo

Vijf weken geleden kwam Victorine ongelukkig ten val op de Sint-Truidersteenweg in Tongeren, nadat ze met haar elektrische fiets tegen een opengezwaaid autoportier botste. Victorine viel met haar hoofd op de grond, voor de rest vertoonde ze geen enkel schrammetje of blauwe plek. Sindsdien lag de vrouw in een kunstmatige coma in het Hasseltse Jessaziekenhuis. Uit die coma is ze helaas niet meer ontwaakt.

De vrouw die het ongeval veroorzaakte, nam vlak na het ongeval al contact op met haar dochter Kathleen. “De vrouw is erg aangedaan. Ze heeft zich duizendmaal geëxcuseerd”, vertelde zij toen. “Ik neem het haar zeker niet kwalijk, dit kan iedereen overkomen. Als het van mij afhangt, zou elke fietser verplicht een valhelm moeten dragen. Dat zou veel ellende kunnen voorkomen”, besloot ze.

Lees het volledige verhaal van Victorine dit weekend in Het Belang van Limburg.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio