© SD

Stevaert vandaag gecremeerd in intieme kring

Steve Stevaert wordt vandaag in zeer intieme kring gecremeerd. De plechtigheid is enkel voorbehouden voor familie en de mensen die heel dicht bij hem stonden.

KSn

Minister van Staat Steve Stevaert krijgt geen staatsbegrafenis, maar wordt vandaag in zeer intieme kring gecremeerd. Zo is de plechtigheid enkel voorbehouden voor familie en mensen die heel dicht bij hem stonden.

“Ik begrijp dat Steves vrouw Marleen en de andere familieleden in heel beperkte kring afscheid willen nemen”, zegt Bo Coolsaet, een persoonlijke vriend van Stevaert. “Steve had heel veel vrienden en waar trek je dan de grens. Ik vind ook dat Marleen alle rust moet gegund worden om in alle sereniteit afscheid van haar man te nemen. Later komt er nog wel een moment dat de vrienden samen met haar een glas kunnen drinken om alle mooie herinneringen aan Steve nog eens op te halen.”

De voorbije dagen kwamen duizenden mensen samen om de voormalige burgemeester en gouverneur een laatste groet te brengen. Lees er vandaag alles over in Het Belang van Limburg.