Voetballers U15 Neeroeteren plaatsen zich voor finale Limburgcup

Print

Neeroeteren

Maaseik - Na een krappe 0-1 overwinning tijdens de heenmatch tegen RDK Gravelo wonnen de U15 van Neeroeteren ook de thuismatch en plaatsen zich zo voor de finale van de Limburgcup die gespeeld wordt in Sint-Truiden.

In Gravelo konden de U15 van Neeroeteren maar net winnen. Het werd 0-1 in het voordeel van de voetballers uit Neeroeteren. Het zou nog een spannende terugwedstrijd worden. Na tijdens de return in Neeroeteren op voorsprong te zijn gekomen, konden de jongens van Gravelo na een omstreden penalty op gelijke hoogte komen. Na 20 minuten vonden de knapen van trainer Danny Eerlings dat het tijd werd om het gaspedaal volledig in te drukken. Het werd een walk-over met als resultaat een 7-2 overwinning in het voordeel van Neeroeteren. Real Neeroeteren-Maaseik plaatst zich voor de finale die zal gespeeld worden in Sint-Truiden.

Foto 1 van links naar rechts:
Liam Van Geenen, Brent Camps, Pieter Vleeshouwers, Thomas Morlion, Inti Paulissen, Robin Donné, Kevin Arits, Stef Stieners, Jules Schoffelen, Stefan Martens, Glenn Bergmans, Kjell Beysen, Giel Bollen en Joppe Stoffels.

Foto 2 van links naar rechts:
Joeri Schoffelen, Liam Van Geenen, Danny Stieners, Brent Camps, Pieter Vleeshouwers, Inti Paulissen Thomas Morlion, Kevin Arits, Robin Donné, Stef Stieners, Stefan Martens, Giel Bollen, Kjell Beysen, Glenn Bergmans, Danny Eerlings, Jules Schoffelen en Joppe Stoffels.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio