Domenico Olivieri opgenomen in Sportieve Commissie KRC Genk

Print
Domenico Olivieri opgenomen in Sportieve Commissie KRC Genk

Foto: Photo News

Domenico Olivieri wordt toegevoegd aan de Sportieve Commissie van KRC Genk. Dat hebben de Limburgers donderdag laten weten. De 47-jarige coach van de Genkse beloften was zelf jarenlang verdediger en ook kapitein bij de eersteklasser.

Genk stelde eerder deze week Dimitri De Condé aan als nieuwe Technisch Directeur en die kondigde zelf meteen een eerste wapenfeit aan. "Olivieri speelt als beloftentrainer een zeer belangrijke rol binnen de doelstelling om de doorstroming van eigen jeugd tot de A-kern te optimaliseren. Hij neemt in de commissie vanaf nu dus deel aan de gesprekken en zal plaatsnemen naast Patrick Janssens, Dimitri de Condé, Alex McLeish, Koen Daerden, Herman Nijs en Harry Lemmens", meldt Genk.

Genk werd zondag na de 1-0-nederlaag tegen Standard op de slotspeeldag van de reguliere competitie (en de 2-0-zege van Charleroi tegen Moeskroen-Péruwelz) veroordeeld tot Play-off II. Daarin speelt het in de A-groep tegen Zulte Waregem, Waasland-Beveren en KV Mechelen. Op de eerste speeldag (op 3 april) ontvangt Genk Essevee.