Opendeurdag SIBBO groot succes

Print

Foto: Kristof Sokolowski

Tongeren - Op zondag 15 maart vond de jaarlijkse opendeurdag van SIBBO Tongeren OV3 plaats. We konden dit jaar van een succesvolle editie spreken gezien het groot aantal bezoekers dat we over de vloer kregen.

Onze bezoekers kregen bij het onthaal alle documenten om deel te nemen aan het 'Letterspel' en een gratis consumptiebon. Met deze bon kon men op het einde van de rondleiding iets nuttigen in de feestzaal.
Om in de feestzaal te raken, moesten ze een route volgen die hen leidde doorheen onze verschillende opleidingen.

Van de opleiding kappersmedewerkers verzorgden een aantal modellen (make-up, haren opsteken,…) een show op de rode loper in de feestzaal. Bij de opleidingen schilder-decorateur en metselaar lieten de leerlingen hun werkstukken zien die ze doorheen het schooljaar al in elkaar staken. Ze lieten ook hun kunnen zien omdat ze de hele namiddag zelf aan het werk waren.

In de keuken kregen onze bezoekers een gratis tas verse paprikasoep aangeboden van onze grootkeukenmedewerkers. De jongsten onder hen konden er hun eigen cupcake versieren en er was heel wat lekkers te verkrijgen.

Op de speelplaats konden onze ‘toekomstige’ leerlingen proeven van enkele sportieve activiteiten die onze leerkrachten Lichamelijke Opvoeding uitwerkten. Zo konden ze kiezen uit: tchoukball, voetbal en minitennis.
Eens in de feestzaal aangekomen, konden de gasten genieten van een verfrissend drankje, een stuk taart, frietjes en nog veel meer.

Op het einde van de opendeurdag gingen er een aantal aanwezigen aan de haal met een leuke ‘goodie bag’ die ze gewonnen hadden met het letterspel 'Samen op weg in het Sibbo' . Dit letterspel kon je oplossen door de juiste route te volgen doorheen het SIBBO. We zijn er van overtuigd dat iedereen zich goed geamuseerd heeft en dat we onze ‘toekomstige’ leerlingen warm konden maken voor onze aangeboden opleidingen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio