Voorzitter gaat er met de haas van door

Print

Foto: Patrick Bosmans

Kwaadmechelen

Ham - Op 6 maart vond de tweede Zettersprijskamp van 2015 plaats van KWB Kwaadmechelen. Er werden weer heel wat hanen verdeeld onder de spelers.

De tweede zettersprijskamp van 2015 van KWB Kwaadmechelen beloofde een spannende strijd te worden. Maar liefst 11 tafels in de Zille werden voorzien van elk 4 spelers. Per gewonnen spel kreeg de deelnemer een halve haan mee naar huis. Daarnaast was er nog een extra prijs voor de eerste dame. En uiteraard waren er tijdens de pauze boterhammen met kaas en kipkap.

De score van de prijskamp van maart werd tevens samengeteld met deze van februari om een ultieme winnaar te bepalen die met een haas naar huis mocht.

De prijskamp van maart werd gewonnen door Guido Dillen (228 punten), gevolgd door Jos Hermans (219) en Roger Vangenechten (218).

Als we de twee prijskampen samentellen is het niemand minder dan de voorzitter van de KWB zelf, Jos Hermans, die eindigt op het hoogste schavot met 415 punten. En dat is geen doorgestoken kaart! De tweede plaat ging naar Leon Gijsbrechts (414) en de derde naar Edgard Boons (408).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio