Michel (The Sky is the Limit) krijgt politie over vloer na schietincident op zijn terras

Print
Michel (The Sky is the Limit) krijgt politie over vloer na schietincident op zijn terras

Foto: © VIER / Tim De Backer

Michel Van den Brande (53), de ondernemer die nu ook te zien is in The Sky is The Limit, heeft onlangs de politie massaal over de vloer gekregen. Reden was een schietincident op zijn balkon, waarover omstaanders geklaagd hadden.

‘Mijn zoon Dylan stond laatst met vrienden vanop het terras van mijn dakappartement naar de meeuwen te schieten met een luchtdrukgeweer. Beneden keken er mensen toe en een van hen heeft de politie gebeld. Het spelletje is geëindigd met een inval van vijf politiemannen in kogelvrije vesten. Ze waren schietklaar! Ik heb hen echt moeten kalmeren. Daar ben ik enorm van geschrokken. Sindsdien heb ik liever dat mijn zoon overnacht in mijn chalet in Blankenberge op de camping naast de caravan van mijn bejaarde schoonouders. Zij houden dan een oogje in het zeil.’

‘Ik heb een revolver in huis ja, een luchtdrukpistool om de meeuwen van mijn terras te jagen. Dat is de enige reden. Ik ben een dierenvriend, maar op mijn terras word je soms zot van al die meeuwen. Dan schiet ik ze weg met de revolver’, aldus Michel in TvFamilie.