Dilsens duo in ‘We’re Going to Ibiza’

Print
Dilsens duo in ‘We’re Going to Ibiza’
Dilsen-Stokkem -

Vanavond speelt Cath Luyten haar quiz ‘We’re going to Ibiza’ met zes vrouwen, waarvan een verloofd koppel uit Dilsen-Stokkem: Melissa Segers (23) en Els Bohnen (28) strijden voor het ultieme vrijgezellenfeest op Ibiza.

Melissa is lerares van opleiding en werkt momenteel op het directiesecretariaat van een middelbare school voor buitengewoon onderwijs in Stokkem. Els houdt zich bezig met de ontwikkeling van protheses en medische hulpstukken als orthopedisch verstrekker. Elkaar plagen is een gemeenschappelijke hobby, maar daarbuiten hebben ze ook elk hun eigen interesses. Melissa doet het met oude fototoestellen als ‘lomografe’ en Els heeft dan weer een zwak voor Caths asymmetrische glimlach.

Niet alleen het koppel is honderd procent vrouwelijk, ook het partyteam bestaat enkel uit bekende dames: Ruth Beeckmans, Liesa Naert, Tatyana Beloy en Biele Ilegems. Zij maken samen kennis met de kosmische steen van Els en ontdekken dat Bieke niet vies is van pikante websites. Nooit stroomde er zoveel oestrogeen door een laatavondquiz op Eén.

‘We’re Going To Ibiza’, Eén, 22.00 uur