Feest voor alle vrijwilligers van Vitas

Print

Foto: WZC Den Boogerd

Eksel

Hechtel-Eksel / Peer - Op vrijdag 27 februari was het één groot feest in de Pit van het WZC St. Antonius in Peer. Iedere vrijwilliger werd tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest van Vitas feestelijk onthaald. In totaal zijn 210 vrijwilligers actief, verdeeld over de 3 woonzorgcentra. In totaal ontvingen wij 190 inschrijvingen, vrijwilligers eventueel samen met hun partner, en waren blij met deze zeer talrijke opkomst.

Vrijwilligers binnen Vitas zijn mensen die meebouwen , mee-steunen, meevoelen, meeleven, meegaan en meedenken in alles wat ze doen. Zij zijn tegelijkertijd de mensen waarop het personeel en de bewoners dikwijls kunnen rekenen. Iedere vrijwilliger doet zijn bijdrage, elkeen met een grandioze inzet: vriendschap, knuffels uitdelen, koffie zetten, water halen, een babbeltje slaan, vervoer van rolwagens, maaltijdbegeleiding, cafetaria, .. Zij maken van ons huis dikwijls een thuis : het zijn mensen met een groot hart!
Om al deze vrijwilligers hartelijk te bedanken gaf Vitas een feest om U tegen te zeggen. Elke vrijwilliger kon zich inschrijven met of zonder partner om hieraan deel te nemen. Ook kreeg ieder een vitastisch cadeautje. Onze Algemeen Directeur Chris Demulder noemde de vrijwilligers tijdens zijn speech een beetje familie. Wij hopen nog vele jaren samen met de jonge vrijwilligers en iets oudere vrijwilligers te mogen ervaren wat een familie betekent : samen zijn, voelen, denken en werken.
Ook mochten we genieten van het overheerlijke, creatieve bijna “sterren menu“, verzorgd door de medewerkers van de Vitas-keuken. Zij werden door alle vrijwilligers bedankt met een enorm applaus en een staande ovatie. Het was een feest om U tegen te zeggen en de sfeer was “Vitastisch”.
Dank je wel aan alle vrijwilligers voor alles wat jullie geven aan onze bewoners en personeelsleden.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio