© TW Classic

Ook Texas, Anastacia en The Scabs op affiche TW Classic

De organisatoren van TW Classic hebben hun affiche vervolledigd. Zo komt Texas er op zaterdag 4 juli zijn 25ste verjaardag vieren, en tekenen ook Anastacia en The Scabs present.

Headliner van TW Classic 2015 is Robbie Williams, maar afsluiten doet Faithless, dat weer optreedt naar aanleiding van zijn 20ste verjaardag. Ook al bekend, was dat Anouk zou optreden op dit eendagsfestival op de terreinen van Rock Werchter.

Maar niet enkel Faithless komt op TW Classic zijn verjaardag vieren. De Schotse popgroep Texas, die vooral in de jaren negentig furore maakte met hits zoals ‘Say what you want’, ‘Black eyed boy’ en ‘In our lifetime’, viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan met een uitgebreide tournee.

Daarnaast hebben de organisatoren van TW Classic ook Anastacia gestrikt, die ook al heel wat hits op haar actief heeft, zoals ‘You’ll never be alone’, ‘I belong to you’ en ‘Burning star’. Tot slot is ook de Vlaamse rockgroep The Scabs al voor de derde keer van de partij op het festival, dit keer met een nieuw album.

Tickets voor TW Classic kosten 81 euro in voorverkoop.