© FrAb

© FrAb

thumbnail: null
thumbnail: null

Evelien Bosmans ontzet over naaktfoto’s op internet: ‘Platvloers en respectloos’

Sinds ze vorig jaar afstudeerde aan de Toneelacademie van Maastricht heeft Evelien Bosmans (25) - die momenteel te zien is als de intelligente Babette in de Eén-serie ‘Tom & Harry’ en die ook een kleine rol heeft in ‘Vossenstreken’ op VTM - nog geen enkel moment zonder werk gezeten. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan en zo heeft Evelien het graag. Oók in haar relatie met Jonas Van Geel. “Hard werken aan een relatie? Dat wil ik nu nog niet. De eenvoud van de liefde is voor mij heel belangrijk, het moet allemaal vanzelf gaan. Als het niet meer lukt, ben ik snel weg”, aldus de Kempische actrice.

SVS

In ‘Amateurs’ ging Evelien gedeeltelijk naakt gegaan. De passage duurt amper twee seconden, maar toch stond het internet meteen vol met screenshots van de scène. “Er zijn mensen die de scène uit de context hebben gerukt en dat beeldmateriaal op het internet hebben geworpen. Ontzettend platvloers en respectloos vind ik dat”, aldus de actrice.

“Echt expliciet naakt doe ik in principe niet, maar voor die bepaalde aflevering van ‘Amateurs’ kon het wel voor mij. Het ging de hele aflevering over borsten, dus het zou vreemd geweest zijn, moest ik gezegd hebben dat ik het niet deed. De dag na de uitzending, kreeg ik een aantal berichtjes: of ik al had gezien wat er allemaal op het internet stond. Ik vond dat zó degoutant. Wie houdt zich daar in godsnaam mee bezig? Het is jammer dat wij als actrices daar weinig aan kunnen doen. Ik merk bij mijn collega’s dat we steeds meer op onze strepen gaan staan als zo’n naaktscène niet echt hoeft, net om zulke situaties te vermijden. We zijn geen pornosterren die zomaar op het internet hun borsten laten zien hé? Als P-magazine morgen zou bellen voor een lingerieshoot, wordt het trouwens ook nee.”

Lees het volledige interview met Evelien Bosmans in ons weekendmagazine HALLO.

Tom & Harry’, Eén, dinsdag, 21.15 uurVossenstreken’, VTM, maandag, 21.35 uur