© gerits kristof

© gerits kristof

thumbnail: null
thumbnail: null

FC Schuurke wint 20 matchen op rij

Na 3 jaar geleden al een voor de club historische reeks van 23 wedstrijden zonder nederlaag te hebben neergezet, slaagde FC schuurke er vandaag in om een reeks van 20 zegens op rij te realiseren.

gerits kristof

De nu bijna 50 jaar bestaande cafeploeg van FC Schuurke stond voor de opgave om een reeks van 19 zeges mooi af te ronden op 20. De tegenstander van vandaag was eveneens eenploeg uit Lommel nl. stortsport B. Stress speelde blijkbaar geen rol want aan de rust was het al 0-4 voor FC schuurke. In de tweede helft ging FC Schuurke verder op zijn elan en werd hetnog 0-10.Deze indrukwekkende reeks begon op 30 augustus 2014 tegen de veteranen van sparta blauw wit die met 0-8 ingeblikt werden. De huidige zegen reeks kwam slechts 3 maal in het gedrang. De veteranen van peer konden een 3-2 afdwingen op het thuisveld van FC (en geen 3-3 zoals vermeld op hun site). Ook de ploeg uit het Nederlandse Stamproy FC De Berg was een taaie kluif maar toch werd er gewonnen met 4-3. Verder was er nog de ploeg van jong geweld uit Lommel die aan de rust 1-0 voor stond op hun veld maar toch trok FC Schuurke in de tweede helft het laken naar zich toe en won met 1-3.

Vorige keer lukte het schuurke een reeks van 23 wedstrijden zonder nederlaag. Wie zal hen deze keer kunnen afstoppen? Volgende week wacht ons weer een moeilijke wedstrijd tegen de veteranen van Peer. Alle supporters zijn welkom op ons thuisterrein in de driehoeksstraat te Lommel. Veteranen van Peer.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio