Zaterdag start Repair Café Kinrooi

Op zaterdag 7 februari start in Kinrooi het Repair Café van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Jens Vandebroek

HERSTELLEN

Eenmaal per maand is elke inwoner uit de fusie Kinrooi welkom om dingen te laten herstellen door onze vrijwilligers. Uiteraard zijn dit kleine herstellingen, want we willen zeker niet concurreren met zelfstandige handelaars.

Uit elk kerkdorp hebben wij al vrijwilligers kunnen aantrekken. Breng naar het Repair Café wat u niet graag weggooit en nog de moeite waard is om te herstellen. Dat gaat van kleding tot elektrische apparaten, kleine meubels, fietsen enz. Het is erg belangrijk voor ons om kapotte spullen een tweede kans geven. Zo helpen wij gezamenlijk mee de afvalberg te verkleinen en de wegwerpmentaliteit aan te passen. In dit Repair Café zullen deskundige vrijwilligers er alles aan doen om met het aanwezige materiaal de meegebrachte zaken te herstellen. En dit gratis! Alleen eventuele wisselstukken moeten betaald worden.

SOCIAAL EVENEMENTRepair Café is tevens een sociaal evenement, een ontmoetingsplaats voor alle geïnteresseerden om gezellig te keuvelen bij een drankje en een hapje. Natuurlijk aan zeer democratische prijzen. De bedoeling is om mensen warm te maken voor een duurzame samenleving en nieuwe contacten te bevorderen. Zo zorgen wij samen voor een betere sociale samenhorigheid, een gezonde cohesie waar mensen zich goed voelen.

WEGGEEFHOEKJEIn het weggeefhoekje vindt u allerhande “hebbedingetjes”, alsook een kledingrek met tweedehandsspulletjes.

OP ZOEK …U zou graag meewerken als vrijwilliger? Naaisters, handige Harry’s en Henriettes enz. Prima! Neem contact met ons op en we praten erover.

MET DANK AAN ONZE SPONSORSNaaimachines Herman Janssen, Bakkerij Martens en Bakkerij Hinoul.

Breeërsteenweg 3183640 Kinrooip_bours@hotmail.com

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio