© sofie smeets

© sofie smeets

thumbnail: null
thumbnail: null

150 studenten schilderkunst vieren feestjaar met expo in kasteel Meylandt

De Academie voor Beeldende Kunsten viert in 2015 haar 50-jarig bestaan. Iedere maand wordt er een andere tentoonstelling opgezet. Momenteel loopt een overzichtstentoonstelling met prachtige realisaties van de 150 studenten schilderkunst.

sofie smeets

Heel kasteel Meylandt is rijkelijk gevuld met kleurrijke stillevens, expressieve portretten, sfeervolle landschappen en fantasievolle composities. Het is een expo waar zowel beginnende als gevorderde kunststudenten hun creatieve talenten in de kijker zetten.

Over twee weken pakt de academie opnieuw uit, ditmaal met een bijzondere tentoonstelling in CC Muze. Dan worden de rollen omgedraaid en zijn het de studenten van de academie die de kunstwerken van hun leerkrachten en oud-leerkrachten mogen beoordelen. Zij kijken hier uiteraard met grote interesse naar uit!

De tentoonstelling 'Studenten schilderkunst' in kasteel Meylandt is nog te bezichtigen t.e.m. 28 februari tijdens de openingsuren van de academie: maandag tot vrijdag van 08u30 tot 22u00 - zaterdag van 8u30 tot 12u30.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio