Leerlingen 'liken' comedyshow 'Shut Your Face Book'

Print
Leerlingen 'liken' comedyshow 'Shut Your Face Book'

Foto: Bart Vandezande

Herk-de-Stad - Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook de leerlingen van de Sint-Martinusscholen zijn actief op applicaties als Facebook, Twitter en Snapchat. De comedyshow 'Shut Your Face Book' werd dan ook erg gesmaakt of in dit geval 'geliket'.

Bert Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken. Met zijn theatershows weet hij niet enkel Vlaanderen, maar intussen ook Nederland te veroveren. Hij werd bekend dankzij tv-programma's als 'Comedy Casino' en 'Zonde van de Zendtijd'.

In zijn nieuwste comedyshow 'Shut Your Face Book' had Gabriëls het over het nut, maar ook de gevaren van de diverse sociale media. Doorspekt met grappige weetjes en gênante voorbeelden had hij de leerlingen van de Sint-Martinusscholen in een vingerknip voor zich gewonnen.

De voorstelling werd ook in de lessen Nederlands en informatica besproken. Aangevuld met de voorstelling kregen de leerlingen op een ludieke manier tips aangereikt om op een slimme manier om te gaan met de sociale media.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio