© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

MAC-team tevreden over succesvol Mixed Event IX

Voor de negende keer organiseerde Martialartscenter Mac hun Mixed Event, een gala van ring- en gevechtssporten. Een event dat jaar na jaar groeit. Ondanks het slechte weer was ‘De Vrietsel’ zo goed als uitverkocht. Een tevreden Marc Debois mag nu met zijn ploeg gaan bedenken hoe ze de Mixed Event X op 23 januari 2016 nog verrassender kunnen maken.

EDGARD BRONCKAERS

Het opgekomen publiek was vanaf het begin in de ban van de 20 kampen en het entertainment.De danseressen van St-Promotions zorgden voor het entertainment. Bij het intreden van de danseressen hoorde men de "oooohs" en "aaahs" van verbazing. De 3 danseressen droegen Venetiaanse maskers. Tot de laatste kamp zorgden ze voor ambiance.De kampen waren allemaal van een hoog niveau, de 2 A-partijen en de B-klasse lieten mooie dingen zien. Hoogtepunt van de avond vond Marc Debois de kamp van Robin Venken die het tegen Roustam Yandiev moest opnemen, een 20-jarige erg harde en goede jongen. Robin had het de eerste 2 ronden vrij moeilijk, maar nam de wedstrijd in handen in de 3e ronde. Ook was Marc blij met de kamp van Isabelle Colson, die het damestornooi op haar naam schreef in haar debuut in de B-klasse.De tevreden coach was verrast over de spektakelpartijen van Lort Kerem en Nino Debois.

Uitslagen:A-klasse:Youssef Challouki wint op punten van Cedric De Keirsmaeker in K1; Dries Geerts onbeslist tegen Mathieu Bernard in K1.B-klasse DamesIsabelle Colson wint door diskwalificatie van Nadirah De Ling in K1 ½ finale; Sadie Siem wint op punten van Görür Sumeyra in K1 ½ finale; Isabelle Colson wint op punten van Sadie Siem in K1 finale.B-klasse;Robin Venken wint op punten van Roustam Yandiev in MT; Junus Majandinov wint op punten van Hans-Peter Schlierer in K1.C-klasse:Bo Delbressine wint op punten van Wim Luijkx in K1; Pieter Harms wint op punten van Marciano Descendre in K1; Jawid Rasouli wint op punten van Erdem Tubadan in MT; Asmir Hajdic wint op punten van Kerem Lort in K1; Damiano America wint door medische interventie van Johan Dewinter in K1; Bo Delbressine wint door technisch KO van Lucasz Pawelek in K1; Nino Debois wint op punten van Eghosa Devos in MT; Youssef Challouki wint op punten van Cedric De Keirsmaeker in K1; Tuur Schoondermark wint op punten van Hamza Dadda in MT; Jelle Braes wint op punten van Arben Sutaj in MT; Latif Tubadan wint op punten van Elgi Versiglione in K1.

Foto’s: Jos Erkens - http://www.fightview.nl/


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio