© WTC De Zonnekloppers

© WTC De Zonnekloppers

thumbnail: null
thumbnail: null

WTC De Zonnekloppers viert clubkampioen

Afgelopen zaterdag 24 januari sloot wielertoeristenclub De Zonnekloppers haar eerste fietsseizoen feestelijk af. Gunter Mercken werd gehuldigd als clubkampioen 2014

WTC De Zonnekloppers

Om het geslaagde clubseizoen 2014 af te sluiten en het komende seizoen goed in te zetten, konden de clubleden en hun partners afgelopen zaterdag in het Buurthuis van Spurk genieten van een koud buffet en een gezellige avond vol animatie en muziek.

Gunter Mercken reed het afgelopen fietsseizoen 29 van de 30 clubritten en mag zich hierdoor terecht een jaar lang clubkampioen van De Zonnekloppers noemen. De overige podiumplaatsen waren voor Geert Martin en Rik Coopmans (met resp. 125 en 244 clubkilometers minder).

WTC De Zonnekloppers werd pas in april vorig jaar terug opgericht en groeide tijdens het afgelopen seizoen al snel terug uit tot meer dan 20 leden. De clubritten worden meestal op zondagvoormiddag gereden. Op zaterdag rijdt de club de VWB-toertochten van andere lokale clubs. Voor de liefhebbers zijn er daarnaast ook tijdens de week avondritjes die op de Facebookpagina van de club worden aangekondigd en afgesproken.Het komende seizoen 2015 plant de club eveneens een fietsreis van acht dagen naar Lloret de Mar en een fietstocht van twee dage naar de Eifelstreek.

Meer info via www.dezonnekloppers.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio