Ook Jan Kriekels en Kirsten in Tegen de Sterren op: ‘We liggen nu al plat van het lachen’

Print
Diepenbeek -

Jaga-topman Jan Kriekels en zijn vriendin Kirsten Janssens uit ‘The Sky is the Limit’ ontsnappen dit seizoen niet aan een imitatie in ‘Tegen de Sterren op’. Walter Baele en Tine Embrechts kruipen in hun huid. Kriekels zelf kent het programma niet, maar belooft toch te kijken. “Al lijkt het me moeilijk om ons te imiteren.”

In de derde aflevering van ‘Tegen de Sterren op’ vanavond zien we een sketch met Jan Kriekels en Kirsten, terwijl ze in Diepenbeek even aan de stress ontsnappen in hun nomadentent. Wat Kriekels er zelf van vindt dat ze gepersifleerd worden? “Fantastisch. Al moet ik toegeven dat ik nog nooit van het programma had gehoord. Ik leid elke dag een bedrijf met zeshonderd werknemers, dus ik kijk zelden televisie. Afgaande op de beelden ben ik er in ieder geval op vooruitgegaan”, lacht de realityster. Dat er met hen de spot gedreven wordt, vindt Kriekels niet erg. “Ik zat al in ‘Topstarter’, ‘Baksteen in de Maag’ en ‘The Sky is the Limit’. Als je zoveel op tv komt, moet je dat kunnen verdragen. Al lijkt het me moeilijk om ons te imiteren.”

Ook Kirsten is enthousiast dat Walter Baele en Tine Embrechts een poging doen om haar en Jaga-baas Kriekels te imiteren. “Ik lig nu al plat van het lachen, we kijken ernaar uit. Al zou ik wel nooit van mijn leven zo’n trui aantrekken, laat dat duidelijk zijn.”