© Photo News

Vanaf nu kan je 7 dagen op 7 geld winnen met de loterij

Met de Lotto, Euro Millions, Keno en Pick 3 had de Nationale Loterij al voldoende trekkingsspelen om zes van de zeven weekdagen te vullen. Maar straks vullen ze ook het gat op zondag. Nog voor de zomer komt er een volledig nieuw en vooral dagelijks trekkingsspel. “Zeven dagen op zeven, 365 op 365”, luidt het.

CS

Een naam geven ze nog niet vrij, maar wel dat het er komt omdat de spelers het volgens hen wensen. “De tijd dat mensen langer dan een dag willen wachten op een nieuw spel, is voorbij’, zegt Stéphane Lefebvre die directeur onderzoek en ontwikkeling is. “Op ons online platform merken we dat goed. Op zondag verkopen we bijvoorbeeld ook veel krasbiljetten. De mensen willen nu eenmaal elke dag spelen. En bij de trekkingen is dat nu niet mogelijk.”

Net niet dan. Want vandaag heeft de Loterij met Keno en Pick 3 al twee trekkingsspelen in haar arsenaal die los van zon- en feestdagen dagelijks plaatsvinden. Met nog een nieuwkomer naast Euro Millions, de Joker+ én de klassieke Lotto wordt het op bepaalde dagen wel heel druk met een vijftal verschillende trekkingen. Al denken ze bij de Loterij niet dat er sprake zal zijn van een overaanbod, laat staan dat ze vrezen voor kannibalisatie.

Lees alles over de nieuwe trekking in uw krant vandaag.