© *

Zo kan het ook, een zwangerschap aankondigen

Van kleine schoentjes tot bolle buiken: het internet staat vol foto's van ouders die op een originele manier hun zwangerschap willen aankondigen. Maar de Amerikaanse Meg Owen en haar vrouw Becca hadden genoeg aan een paar T-shirts.

tib

Meg Owen plaatste een foto op sociale netwerksite Reddit waarop haar vrouw te zien is in een T-shirt met 'Ik ben zwanger' erop. Zelf poseert ze naast haar vrouw met een gespeeld angstige uitdrukking op haar gezicht: 'Ik ben niet de vader'. De foto ging in een mum van tijd het internet rond.

'Onze vrienden en familie zijn zeer enthousiast', vertelt Meg aan de website The Huffington Post. 'We hebben veel tranen gezien en knuffels gekregen'. Naar eigen zeggen is ze overweldigd door de massale reacties op het internet. Die waren niet altijd positief, maar toch kwamen er ook veel steunende en lieve berichtjes van mensen die ze niet kenden. 'Het heeft interessante en soms controversiële conversaties losgemaakt over wat liefde, gelijkheid en familie betekenen in 2015.

Owen hoopt vooral dat haar populaire foto ervoor helpt zorgen dat hun gezin als normaal gezien wordt. 'De foto is grappig, dus ik hoop dat mensen zien dat dit om liefde gaat. Dat ze zien dat dit normaal en mooi is'.

Niet te missen