Limbolink

© HBvL

Nieuwe finale Clash of the Coverbands in Lummen

Wie er vorig jaar bij was, kon vaststellen dat het niveau van Belgische coverbands erg hoog is en dus komt er dit jaar een nieuwe finale van de regio België/Luxemburg van de Clash of the Coverbands in Lummen.

maLu

Op vrijdag 23 januari a.s. vindt de finale van België/Luxemburg plaats in de grootste bandcompetitie van de Benelux ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2014/2015’ in Zaal Oosterhof in Lummen. In deze finale spelen de bands om de titel ‘Beste coverband van België/Luxemburg’. Ook zijn er vier tickets te winnen voor de BENELUX Semi-Finals die worden gehouden in dé Poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam. De 1e en 2e plaats worden gekozen door de vakjury en de 1e en 2e plaats bij de publieksstemmen plaatsen zich direct voor deze Semi-Finals. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.

U ziet die vrijdag in zaal Oosterhof in Lummen de bands Bullfrog tattoo (Rory Gallagher Tribute uit Rotselaar), Boulevard Vinyl (Coverband, Lummen/Hasselt), Invisable Hair (Coverband, Bilzen), Jeff B.R.I.C.K. (coverband, Hoeselt), Knight Shift (Coverband, Beringen), Powerballs (Coverband, Luik), The Guardians (Alanis Morissette tribute, Luik),, True Cover (Coverband, Bocholt) en W.A.N.C.K. (Coverband, Bilzen). Tickets kosten 10 euro en zijn in voorverkoop te krijgen via de website van de organisatie .

Legends of Rock

Daags nadien ziet u opnieuw coverbands aan het werk in zaal Oosterhof tijdens het Legends of Rock Tributefestival. U ziet er enkele toptributebands: U2 gespeeld door October, The Cure door I Found the Cure en de ‘In the Name of Rock’-show van Koyle. Tickets via deze website .