© Iver van de Zand

HCST Hockey Club Sint-Truiden met grote delegatie naar tornooi in Neerpelt

Hockey Club Sint-Truiden (HCST) trekt met een erg grote jeugddelegatie naar het jaarlijks zaalhockeytornooi van Phoenix in Neerpelt. Het tornooi vindt plaats op 10 en 11 januari en meer dan 70% van alle jeugdleden van HCST doen mee. Het belooft een geweldig hockeyweekend te worden, en het is de eerste keer dat HCST zich zo massaal als club manifesteert.

Iver van de Zand

Hockey Club Sint-Truiden (HCST) trekt met een erg grote jeugddelegatie naar het jaarlijks zaalhockeytornooi van Phoenix, Neerpelt. Het tornooi vindt plaats op 10 en 11 januari en meer dan 70% van alle jeugdleden van HCST doen mee. Het belooft een geweldig hockeyweekend te worden, en het is de eerste keer dat HCST zich zo massaal als club manifesteert.De hockey club uit Sint-Truiden stapelt haar successen op. Slechts enkele maanden na de oprichting, groeide het ledenaantal spectaculair en bouwde de club aan haar eigen identiteit. Met de focus op de kwaliteit van de opleiding, ontstaat snel een goede technische basis bij de spelers en speelsters. Een basis die verder wordt verfijnd door het spelen van testmatches tegen andere clubs. Een basis ook, die uiteindelijk leidt tot het inschrijven van de eerste HCST teams in de competitie van de Vlaamse Hockey Liga vanaf februari 2015. Anderzijds focust HCST ook sterk op het creëren van clubgevoel en een eigen, typische hockey-identiteit. Dat ze ook daarin slaagt, bewijst de grote delegatie voor het tornooi in Phoenix.

Hockey Club Sint-Truiden is helemaal klaar voor de start van de tweede seizoenshelft. Die wordt ingeleid door een testmatch samen met een nieuwjaarsdrink op zaterdag 17 januari waar iedereen welkom is. De start is om 11 uur aan het sportcomplex Nieuw Sint-Truiden. Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met hockey en HCST.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio