© Fons Claes

© Fons Claes

© Fons Claes

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

65-plussers van Laren vieren 40ste kerstfeest

Ieder jaar op 2de kerstdag organiseert de St-Lambertusgilde een kerstfeest voor de 65-plussers van Laren of die er geboren zijn. Het hoeft niet gezegd dat het elk jaar opnieuw een prettig weerzien is, zeker met degenen die in de loop der jaren uitgeweken zijn. Het was trouwens al voor de 40ste keer dat de gilde dit evenement organiseerde.

Fons Claes

Voor de meeste aanwezigen is het vooral een prettig weerzien met mensen die ze soms al jaren niet meer gezien hebben. Bijpraten is dan ook de hoofdzaak.Na het welkomstwoord van de voorzitter is het de beurt aan pastoor Tony om voor te gaan in een korte bezinning. Zoals altijd werd hij ook dit keer ondersteund door het St-Lambertuskoor dat zorgde voor de muzikale opluistering. Het feestmaal werd bereid door enkele bestuursleden. Alle aanwezigen waren achteraf weer overtuigd van hun culinaire capaciteiten.

Ook dit jaar zorgde een animator voor de nodige ontspanning. Traditioneel worden dan de foto’s getoond die tijdens de vorige editie werden vastgelegd. Dit jaar werd daar wat van afgeweken. Omdat het om de 40ste editie ging werden beelden getoond van “die eerste keer”. Uiteraard sloeg dit gegeven aan. De aanwezigen waren immers bijna allemaal kinderen van degenen die op het scherm verschenen.Na de koffie en taart kreeg elke deelnemer nog een herinneringsgeschenkje. Iedereen vertrok dan ook tevreden naar huis maar niet zonder mekaar eerst een plechtig “tot volgend jaar” te beloven.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio