© Photonews

Dit zijn de vijf foutste mannentrends van 2014

Theldleman.com, een Britse website voor mannenmode, deed een nationale rondvraag om te weten welke mannelijke beroemdheden het afgelopen jaar de grootste modeflaters hebben begaan. Deze vijf beroemdheden sloegen volgens de ondervraagden de bal volledig mis:

kvd

Robert Pattinson

De 28-jarige acteur liet de wereld zijn bijzondere nieuwe kapsel voor het eerst zien toen hij in november samen met zijn vriedin FKA Twigs terugkeerde naar zijn hotel in New York. De foto’s toonden hoe hij het onderste deel van zijn haar had laten afscheren, op een rechthoekig kort afgesneden stukje na.

Oliver Tezcan, oprichter en CEO van de Theldleman.com, zei dat heel wat mensen na het zien van dit kapsel dachten dat Pattinson een of andere weddenschap had verloren. ‘Anderen vonden dat het leek op een kinbaardje, maar dan aan de verkeerde kant van zijn hoofd.’

Kanye West

De grootste modeblunder van rapper en ontwerper Kanye West was volgens de rondvraag het laten verschijnen van zijn mannelijke borsten tijdens de Paris Fashion Week. De rapper zat naast zijn vrouw Kim Kardashian voor de show van Lanvin in september en droeg een hemd dat openstond tot aan zijn navel, waardoor zijn 'man boobs' duidelijk te zien waren.

Bobby Norris

'The Only Way Is Essex'-ster Bobby Norris verscheen in juni in Marbella met een piepklein zwembroekje dat maar aan één been vasthing. Foto’s van deze asymmetrische zwembroek gingen bijgevolg viraal en zelfs beroemdheden zoals Paris Hilton en David Walliams tweeten over deze gewaagde zomerlook. Bobby zelf liet weten dat hij dankzij dit stukje stof zijn lichaam optimaal kon laten bruinen, maar volgens Oliver Tezcan was het een manier om te choqueren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Oliver Proudlock

Hoewel artiest Oliver Proudlock gewoonlijk gekleed gaat in een eenvoudige combinatie van broek en T-shirt, koos hij voor de catwalkshow van John Rocha in februari voor een kostuum met Schots ruitpatroon, en dat voor zowel zijn broek als voor zijn vest.

Pharrell Williams

De Amerikaanse zanger Pharrell Williams haalde deze top vijf dankzij de korte kostuumsbroek die hij droeg tijdens de Oscars in maart.

Niet te missen