Benefiet in het Apostelhuis

Print
Benefiet in het Apostelhuis

Foto: Jeannine Lemoine

Rijkhoven

Bilzen - Tijdens de kerst- en eindejaarsfeesten organiseerde het Apostelhuis een benefietnamiddag ten voordele van het cliënteel van sociale huizen. Deze unieke gelegenheid kwam tot stand dankzij het gulle klantenbestand en het personeel van het Apostelhuis met de hulp van onbaatzuchtige vrijwilligers : personeel van Alden Biesen en personeel van het O.C.M.W. Bilzen.

De stad Bilzen had het toeristisch treintje ingeschakeld om de flinke en vrolijke mannen en vrouwen naar Rijkhoven te vervoeren. Daarenboven arriveerde een bus met enthousiaste deelnemers van Riemst . Met verbaasde ogen schoof het 83-koppige gezelschap aan aan de sfeervolle gedekte tafels .


Het was niet alleen een heerlijk kerstdiner , maar ook een aangename ontmoeting en een prettig weerzien , voorzien van de nodige interessante verhalen.Een babbel , een lach en een emotionele traan , vooral dankbaarheid waren aanwezig ! ! Dokter Luc Hendrickx , voorzitter van het O.C.M.W.Bilzen bracht de genodigden nog oprechte en warme kerst- en nieuwjaarswensen.
De mensen van het Apostelhuis beloofden beslist dit bijzonder geslaagd initiatief volgend jaar met nog meer luister over te doen.


Ingestuurd door René Stulens


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio