Nederlandse petanquevereniging 't Lover op bezoek in Maaseik

Print
Nederlandse petanquevereniging 't Lover op bezoek in Maaseik

Foto: geert peers

Maaseik - Op zondag 28 december was er de laatste activiteit van 2014 gepland voor petanqueclub Maaseik. De goede vrienden van petanquevereniging 't Lover uit Asten (Nederlands Brabant) kwamen op bezoek.

Het begon zondag al om 10.30 uur, en het werd een goedgevulde dag. Er werden 4 ronden gespeeld en de doubletten werden een mix met spelers uit beide clubs. Er waren een 40-tal deelnemers, wat zeker een goed opkomst was voor de eerste keer.

Nadat de eerste wedstrijd afgelopen was, was het tijd voor de zelfgemaakte tomaten-groentensoep met balletjes en stokbrood. Er werd mMaar liefst 20 liter met smaak opgegeten. Daarna werden er nog 3 wedstrijden gespeeld en rond de klok van 18 uur was het de hoogste tijd om de buik weer eens goed te vullen met lekkere hotdogs.

Dat was de laatste activiteit van de club voor dit jaar. Volgende zondag, de eerste zondag van het nieuwe jaar, staat de eerste activiteit van het nieuwe jaar al op het programma. De jaarlijkse Nieuwjaarsmelee is dit jaar al aan de zesde editie toe.

Voor de rest wenst Petanqueclub Maaseik iedereen de beste wensen voor 2015, een goede gezondheid en veel petanqueplezier!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio